Durf te dromen

Korte inspiratiefilmpjes van coaches, ondernemers en verhalenvertellers die aanzetten tot het waarmaken van je dromen.

Snel een droom vinden:

Lichter leven challenge door Claudia Kolk

Claudia Kolk wenst dat wij weer gaan dromen!

“Er was een tijd dat ik vooral hard werkte, door het leven rende en altijd moe was, vaak hoofdpijn had, niet echt tevreden was en eigenlijk ongelukkig. Tot ik het roer omgooide en besefte dat ik ogenschijnlijk alles had, maar ontdekte dat werkelijk geluk niet zit in wat je doet of hebt. En natuurlijk twijfelde ik over met mezelf aan de slag gaan. Ik twijfelde over tijd en geld. En ja, ik vond het rete-spannend, want welke veranderingen zou het brengen? Maar wat was de prijs die ik betaalde als ik zo door zou gaan?”

Claudia biedt jou de mogelijkheid om op een laagdrempelige manier een stap te maken. Een stap naar balans, een stap naar duurzaam geluk, een stap naar je dromen. Ervaar jij te weinig tijd voor jezelf, beperkte energie of teveel aan je hoofd? Twijfel je waar je moet beginnen?
Vanaf 16 mei start Claudia met de 10-daagse Lichter Leven Challenge. 9 dagen inspiratie, 3 challenges en 1 interactief webinar. Wil jij meer praktische handvatten voor meer balans, bruisen van energie, lekker in je lijf zitten en meer rust ervaren? Voel je een kriebel die ‘ja’ roept? Niet langer twijfelen. Schrijf je nu in! (contact@claudiakolk.nl)

Workshop droomwolk-placemat maken

Waar droom jij van?

Ben jij tussen de 6 en 12 jaar en hou je ook van dromen? Dan is de workshop ‘droomwolk-placemat’ maken echt iets voor jou! En misschien ook leuk voor de rest van de familie.

Wat heb je nodig:
– een stuk tafelzeil of banner (stevig plastic)
– een potlood
– kladpapier
– een schaar
– een watervast stift

Wij van upcycling atelier VOORUITZICHT in Kampen maken allerlei leuke dingen afval- en restmateriaal. Je kunt bij ons een pakketje ophalen om je dromenwolk-placemat te maken. De kosten zijn € 2,- Je kunt het pakketje ophalen in ons atelier VOORUITZICHT, Nieuwe Markt 16 (geopend op donderdag en vrijdag).

In het filmpje wordt alles uitgelegd. Veel plezier!

Het verhaal van Springmuis

Het verhaal van Springmuis is afkomstig van een legende van de Noord Amerikaanse vlakte-indianen en wordt verteld door verhalenverteller Henk Hofman. Het verhaal gaat over onzekerheid, het verlangen naar iets anders. Het gaat over angst om de bekende wereld achter je te laten en op reis te gaan naar het onbekende. Het gaat over de gevaren en de moeilijkheden die je onderweg kunt tegenkomen. Maar het gaat vooral over de kracht in jezelf en de moed om door te gaan richting je droom.Het gaat over mensen die je tegenkomt tijdens je reis richting die droom, mensen die je een zetje geven, mensen die je sterker, wijzer maken. Het gaat over doorzettingsvermogen. Het verhaal gaat over liefde en verwondering. Het verhaal over Springmuis is eigenlijk het verhaal over je eigen reis.

Workshop Heldencape maken

Kruip in de huid van jouw held!
Ben jij tussen de 4 en 9 jaar, woon jij in Kampen en kun je wel wat hulp gebruiken om te dingen te doen die je spannend vindt? Dan is de workshop ‘Heldencape’ maken echt iets voor jou!
Wat heb je nodig?

  • t-shirt
  • textielstiften
  • sjabloon
  • schaar

Heb je dit niet, dan kun je ook een pakketje kopen (t.w.v. € 5) bij Vooruitzicht, Nieuwe Markt 16 (geopend op donderdag en vrijdag)