Brief aan jezelf

Kies een van de volgende droomstarters uit en schrijf een brief aan je zelf over één jaar. Wordt vervolgens verrast wanneer die bij je op de deurmat valt. Waar droom je (stiekem) van als niks te gek is? Wat zou je tegen jezelf willen zeggen? Is je droom uitgekomen of ben je al aardig op weg? Of zijn je dromen misschien wel veranderd?

*Maak de brief in Word, sla het document op en upload deze na het invullen van je gegevens.

*Alleen jij zult de inhoud hiervan zien. Wij gaan zorgvuldig met je gegevens om.

Droomstarters

  • Kampen zou voor mij een nog geweldiger plek zijn, als er ook … zou zijn
  • Mijn goede voornemens voor de komende tijd zijn …
  • Na een paar maanden Coronamaatregelen, wil ik …. nog meer koesteren
  • Mijn grootste droom als geld en middelen geen bezwaar zijn, is…
  • Ik zou heel graag wel willen leren om …
  • Ik ben trots op … en dat mag ik niet vergeten
  • Zo hoop ik dat mijn dierbaren aan mij denken, dit wil ik graag nalaten:

Deel je brief